Вести, говори и интервјуа

Прочитајте повеќе

Седници на комисијата

Прочитајте повеќе

Месечни извештаи

Прочитајте повеќе

lazar_pop_trajkov-3.jpg

Техничка помош за финансиска едукација во Програмата на Конституенцата на Министерството за финансии на Холандија во соработка со Меѓународната мрежа за финансиска едукација при ОЕЦД

Прочитајте повеќе

stopanska-komora-tabla.jpg

ПАЗАРОТ НА КАПИТАЛ ВО ФУНКЦИЈА НА БИЗНИСОТ- КХВ И СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА ПОТПИШАА МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА

Прочитајте повеќе

абит слика 29 ноември.jpg

Преку серија алатки и иницијативи, КХВ и АБИТ ќе градат култура на поголема финансиска писменост на населението - Потпишан Меморандум за соработка

Прочитајте повеќе

За КХВ

Овластувања и надлежности

Прочитајте повеќе